Taxe participare

1. TAXA DE PARTICIPARE EURechivalent RON
Primele 2 zile
(pana la 100 locuri)
250 EUR1250 lei
Urmatoarele 2 zile
(50 only)
500 EUR2500 lei

Toate cele 4 zile
(50 only)

700 EUR

3500 lei

NOU: Toate cele 4 zile - OBSERVATOR (doar pentru medici rezidenti - 20 only)
Puteti să vă înregistrati ca si OBSERVANT (doar pentru medicii rezidenti) pentru toate cele 4 zile. Puteti participa la toate evenimentele si scanarile live, fără însă posibilitatea de hands-on efectiva. Aceasta este rezervată pentru cei 50 care vor achita taxa full pentru curs (doar medici primari sau specialisti). Veti avea posibilitatea de a asculta, interactiona si observa speakeri de top din Polonia și România
200 EUR1000 lei
*Toate costurile mai sus menționate includ TVA!
Manifestarea este creditată de către Colegiul Medicilor din România cu 24 credite EMC

Accesul la eveniment se va face doar in baza certificatului verde care sa ateste vaccinarea impotriva virusului SARS- Cov 2 sau imunizarea prin boala. 

Nota: Angajații Medlife beneficiază de o reducere de 50EUR la pachetul standard. Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la adresa cristiana.paslaru@palomatours.com

Taxele se pot achita online direct pe site-ul manifestării: www.ultrasoundconstanta.medical-congresses.ro

Sau

Taxele  se pot achita prin transfer bancar (taxele bancare vor fi suportate de participant), cu datele de mai jos:

  • Beneficiar: PROevents & CONFERENCE, CUI: RO17149202
  • Cont IBAN: RO74INGB0001009011498930; Banca: ING BUCURESTI

După efectuarea plății vă rugăm să trimiteți dovada plății, dovada achitării la zi a cotizatiei de membru SRMNIM (după caz) și datele pe care doriți să emitem factura pe adresa roxana.lazar@palomatours.com (nr. de telefon: 0752168808) pentru a putea primi confirmarea înregistrării dvs. și factura fiscală aferentă plății.

Studenții au acces gratuit la manifestare (în limita locurilor disponibile, în ordinea înscrierii!) numai pe baza înregistrării prin trimiterea emailului de intenție la adresa roxana.lazar@palomatours.com, însoțit de copia după adeverință care atestă acest statut.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România și va fi de asemenea creditată și de către Ordinul Asistenților din România.

Taxele de participare includ:

  • Ecuson și geantă de congres
  • Acces la prelegeri și expoziție medicală
  • Diplomă de participare cu puncte EMC, inclusiv pentru asistenți medicali
  • Prânzuri și cinele după caz
  • Pauze de cafea

Taxa de însoţitor include:

  • Participarea la Cocktailul de Deschidere și / sau alte mese

N.B.: Organizatorii se obligă să asigure geanta cu materialele de congres numai participanţilor înscrişi până la data de 25.05.2019. Pentru participanţii înscriși după această dată, geanta cu materialele de congres va fi distribuită în limita stocului disponibil.

 

Pentru orice informații suplimentare vă rugăm să vă adresați organizatorilor:

PROevents & Conference

Alina Pușcaș: alina.puscas@pproevents.com, 0752 168819

ÎNREGISTRARE ULTRASOUND CONSTANTA CAMP  2021

Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 03.02.2022, ora 23:59!

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

Va informam faptul ca PROEVENTS & CONFERENCE colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/ juridice in contextul in care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

In contextul participarii la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale spre Exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre nici un tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

In situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumental de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar platile se realizeaza numai in interfetele securizate care apartin institutiilor bancare.

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne la gdpr@palomatours.com