Ce este Ultrasound Constanta Camp?

Este un altfel de curs de ultrasonografie fetală, este ceva unic, un concept ce vine la cererea participanților și care deja este la ediția a treia.

Ideea principală a acestui curs este de a testa abilitățile practice și nivelul de pregătire al participanților la începutul și la sfârșitul cursului.

Nu se vor susține prezentări, în sensul clasic al cursurilor tradiționale, dar, dacă situația o va impune, la cerere, se pot prezenta cazuri deosebite, sau chiar noțiuni toretice.

Pentru a ridica nivelul de pragătire, cei 50 de participanți vor fi repartizați în 5 grupe, astfel încât fiecăruia să i se poată răspunde oricărei doleanțe în ce ceea ce privește tehnica ecografică și diagnosticul, normal sau patologic.

Modelul de repartizare pe grupe se va face valoric, va da posibilitatea fiecărui cursant să beneficieze de același număr de minute de examinare și de atenție din partea trainerilor.

Astfel, la terminarea cursului, sperăm ca se va putea observa o îmbunățire a calității examinării ecografice la nivelul fiecărui participant.

Primele 2 zile ale cursului sunt deschise pentru mai mulți participanți care doresc o îmbunătățire la nivel teoretic al cunoștiințelor sale, iar ultimele două zile vor fi dedicate celor 50 de participanți care au ales să își aprofundeze practica ecografică.

Vă așteptăm cu drag,

Dr. Răzvan Stanca

 

24 credite EMC vor fi acordate prin Societatea Română de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginegologie.